Herstellende shiatsu-massages van 60 min. incl. intakegesprek bij Beelance

SHIATSU Focus op MENSEN

Give as a Gift
Over 50 bought
Limited quantity available

In a Nutshell

 • Helpt de energiebalans in het lichaam te herstellen

 • Werkt ontspannend en helpt klachten voorkomen

 • Ook leuk als kado

 • Inclusief intakegesprek waarin je eventuele klachten bespreekt

The Fine Print

Expires Jul 13th, 2014. Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 12 juli 2014 op maandag t/m donderdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

Een massage helpt tegen stress, pijnklachten en bemiddelt tussen spieren die met elkaar in de knoop zitten. Houd jezelf staande met shiatsu-massages van 60 minuten inclusief intakegesprek bij Beelance.

#Kies uit de volgende opties


 • € 19,99 voor 1 shiatsu-massage (waarde € 45)
 • € 49,99 voor 3 shiatsu-massages (waarde € 135)
 • € 79,99 voor 5 shiatsu-massages (waarde € 225)

Shiatsu is een lichaamstherapie die is ontwikkeld in Japan. Er wordt gebruikgemaakt van duimen, handen, ellebogen, voeten en knieën. Shiatsu gaat net als acupunctuur uit van de meridianen die door het lichaam lopen. Op deze meridianen liggen drukpunten. Door druk uit te oefenen op deze punten worden de meridianen gestimuleerd en blokkades in het lichaam opgeheven. Shiatsu is een techniek die op gevoelsmatige wijze de levensenergie en levensvreugde stimuleert. Het herstelt de fysieke en psychische balans en activeert het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam.

Beelance


Beelance heeft zich de kunst van shiatsu eigen gemaakt. Je kan hier terecht voor lessen, therapie, maar ook voor het volgen van een cursus om de techniek zelf onder de knie te krijgen. Daarnaast ben je hier voor tips, studiemateriaal en al je vragen over shiatsu aan het juiste adres.

 1. 1

  SHIATSU Focus op MENSEN

  Andromeda-ring 15

  Dordrecht, ZUID-HOLLAND 3328 HB

  Get Directions

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.