Mooier gebit met 1, 2, 4 of 6 facings bij de Tandenfee

Waddinxveen

Give as a Gift
Over 90 bought
Limited quantity available

In a Nutshell

 • Laat je gebit opknappen met facings

 • Scheve tanden worden recht, spleetjes verdwijnen

 • Facings helpen ook bij verkleurde tanden

 • Patiënten met angst voor de tandarts zijn welkom

The Fine Print

Expires Sep 30th, 2014. Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 19 augustus 2014 (verlengd t/m 30 september 2014) op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag (m.u.v. elke laatste zaterdag van de maand en 20 juli t/m 23 augustus 2014).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0182 619 290, o.v.v. Groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

De tandarts kennen we van het boren en het ‘je moet natuurlijk wel een beetje flossen’. Maar de tandarts kan je ook goed nieuws brengen. Dat het spleetje tussen je tanden weg kan bijvoorbeeld, of dat die scheve tand recht kan staan. Omarm de tandarts en de nieuwe aanblik van je gezicht met facings van de Tandenfee.

Kies uit de volgende opties


 • € 69 voor 1 composiet facing (waarde € 160)
 • € 134 voor 2 composiet facings (waarde € 320)
 • € 264 voor 4 composiet facings (waarde € 640)
 • € 379 voor 6 composiet facings (waarde € 960)

Een facing is niets anders dan tandkleurig vulmateriaal, gemaakt van composiet. Vulmateriaal, dus je kan een facing gebruiken als er een stukje van je tand afgebroken is, of om je tand recht te krijgen, of zelfs om je tand witter te maken. Om te beginnen wordt de kleur van de facing bepaald. Als het vervolgens nodig is, wordt de tand waar je de facing voor gaat gebruiken ietwat afgeslepen, om te voorkomen dat deze door het extra laagje te dik wordt. Hierna wordt je tand behandeld met zuur en een hechtmiddel, zodat de dan nog zachte composiet goed plakt. De tandarts boetseert het materiaal in de juiste vorm en maakt met een blauw licht de stof hard. Daarna slijpt hij het materiaal in de gewenste vorm en ter afronding polijst hij het oppervlak ervan.

Voelt dat niet vervelend uiteindelijk, zo’n facing? Nee, zegt de Tandenfee, het voelt aan als je eigen tand, al moet je er misschien wel even aan wennen. Kan je er alles mee eten? Kijk een beetje uit met harde zuurtjes en het bijten op een pen of je nagels, maar in principe wel. Gaan ze lang mee? Vijf tot tien jaar, afhankelijk van je levensstijl. Het zijn net gewone tanden, die verkleuren ook als je rookt bijvoorbeeld. Klik hier voor meer informatie en het antwoord op andere facing-vragen.

De Tandenfee


Het vergroten van gebitsbewustzijn, dat is het belangrijkste doel van de Tandenfee. Je kan er terecht voor medische behandelingen, maar ook voor cosmetische tandheelkunde. Voor patiënten met angst voor de tandarts wordt goed gezorgd en als je verdoving wilt, dan kan dat.

 1. 1

  Waddinxveen

  Mozartlaan 46-B

  Waddinxveen, null 2742BN

  +31684674417

  Get Directions