1 of 3 acupunctuur-sessies bij Zhong Hua Chinese Medical Center

Zhong Hua Chinees Medisch Centrum

Give as a Gift
Over 50 bought
Limited quantity available

In a Nutshell

 • Eeuwenoude methode die helpt bij verschillende klachten

 • Kies zelf wat je wil behandelen

 • Het medisch centrum is makkelijk te bereiken

 • Aangesloten bij de vereniging SRBAG

The Fine Print

Expires Jun 9th, 2014. Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 9 juni 2014 op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren (): verplicht telefonisch op 030 231 38 38, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: alleen voor nieuwe klanten. Als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling krijg je het betaalde bedrag van je groupon terug. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Merchant is solely responsible to purchasers for the care and quality of the advertised goods and services.

Met blokkades van je energiebanen is het net als met een gigantisch zware tros heliumballonnen in je hand: zodra je ze met de naald bewerkt, wordt je leven een stuk lichter. Straal innerlijke rust en positieve energie uit na 1 of 3 acupunctuur-sessies.

Kies uit de volgende opties


 • € 19,99 voor 1 acupunctuur-sessie (waarde € 45)
 • € 49 voor 3 acupunctuur-sessies (waarde € 129)

De behandelingen helpen bij verschillende klachten - denk aan (chronische) pijn, grote spanning in de spieren - en zijn vrijwel pijnloos, aldus het centrum. Je kan zelf kiezen wat je tijdens de sessie wil laten behandelen. Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). In deze geneeskunde werken ze vanuit de gedachte dat lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Met acupunctuur worden deze verstoringen hersteld.Zhong Hua Chinese Medical Center


De drijvende kracht achter Zhong Hua is professor Lin Bin, een Chinese arts. Zhong Hua Chinese Medical Center is aangesloten bij de vereniging <a href=”http://www.srbag.nl/”target=”_blank”>SRBAG</a> die garant staat voor gekwalificeerde en vakbekwame artsen en therapeuten. Hierdoor kan het mogelijk zijn om sessies te declareren. Check hiervoor de voorwaarden van je zorgverzekeraar. Het medisch centrum biedt o.a. acupunctuur, Tuina-massage en Chinese geneeskrachtige kruidentherapie.Kerst-kadoshop

 1. 1

  Zhong Hua Chinees Medisch Centrum

  Biltstraat 115

  Utrecht, 3572 AP

  +31302313838

  Get Directions

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.